آلمان:می‌خواهیم در ارتباط با اعمال تحریم علیه ترکیه به یک اجماع برسیم-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

آلمان:می‌خواهیم در ارتباط با اعمال تحریم علیه ترکیه به یک اجماع برسیم

وزارت خارجه آلمان با «تحریک‌آمیز» خواندن اقدمات اخیر ترکیه، تأکید کرد که این اقدامات در آینده تبعات به همراه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۱۷ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 07
کد خبر: ۶۹۶۳۸

به گزارش راهبرد معاصر شبکه «العربیه»، شامگاه امروز (دوشنبه)، در گفت‌و‌گو با وزارت‌خارجه آلمان موضع این کشور در قبال اقدامات اخیر ترکیه را گزارش داد.

وزارت‌خارجه آلمان در این خصوص به شبکه یادشده خبر داد: «تلاش کردیم که گفت‌و‌گو با ترکیه را توسعه دهیم؛ اما اقدامات تحریک‌آمیز بسیاری وجود دارد».

در ادامه این گزارش به نقل از وزارت‌خارجه آلمان آمده است: «شورای اروپا تصمیماتی در ارتباط با ترکیه خواهد گرفت. اقدامات تحریک‌آمیز ترکیه طی ماه‌های اخیر، تبعاتی به همراه دارد».

وزارت خارجه آلمان همچنین خبر داد: «می‌خواهیم در میان کشورهای اروپا در ارتباط با اعمال تحریم علیه ترکیه به یک اجماع برسیم».

این اظهارات پس از متشنج شدن روابط برلین و آنکاراست. روابط آلمان و ترکیه مدتی است که به خاطر اقدامات ترکیه در شرق دریای مدیترانه رو به تنش نهاده است.

پیشتر،‌ «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان با انتقاد از اقدام ترکیه در اکتشاف گاز طبیعی در شرق دریای مدیترانه این اقدام را نوعی «غافلگیری بد» توصیف کرده بود.

 تشن میان دو طرف به نشست اخیر مجمع پارلمانی ناتو نیز کشیده شد بطوریکه طی این نشست، درگیری لفظی میان نمایندگان ترکیه و آلمان صورت گرفت.

حدود دو هفته پیش نیز تقابلی میان یک کشتی نظامی آلمانی با کشتی تجاری ترکیه در شرق مدیترانه رخ داد که ساعاتی بعد از این اقدام، وزارت خارجه ترکیه سفرای آلمان و ایتالیا را فراخواند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر